<<PrevNext>>

Senaste nytt

Mer grönt i Göteborg

14 okt 2016 klockan 14:14

Efterfrågan på hållbara och långsiktiga system som gynnar vår dagvattenhantering och förbättrar vår stadsmiljö har ökat stadigt de senaste åren och trenden visar en fortsatt ökning. I ett alltmer förtätat Göteborg både planeras det och byggs flera nya bostadsområden.

Takvegetation och växtklädda fasader ger stora möjligheter att skapa vackra, hållbara byggnader med spännande arkitektur.

Med kontor och personal på plats, kommer vi att vara mer tillgängliga och hjälpa både befintliga och nya kunder i deras gröna projekt, det säger Fredrik Kronqvist som är anställd som teknisk säljare för Veg Tech AB. Eftersom efterfrågan av Veg Techs produkter är hög i området vill vi utöka och anställa fler inom det gröna med placering på vårt nya kontor i Göteborg.

Läs mer

Markplatta i HDPE-plast för armering av olika markytor

2016-10-10 12:12

Vi vill slå ett slag för den mångfunktionella markplattan - Pelleplattan!

En utmärkt produkt när du vill stärka en markyta för exempelvis fordon, barnvagnar, rullstolar, rollatorer, cyklister och fotgängare i flera olika sammanhang. Plattan tillverkas i två olika utförande.

Standard: Kan fyllas med antingen tvättad singel/makadam, jord eller används som gräsarmering. Används till: parkeringsytor, runt träd, gångvägar, brandvägar, körvägar.

OnTop: monteras ovanpå ett befintligt underlag som ett skydd, kan återanvändas på annan plats. Används till: tillfälliga parkeringar och evenemang, uppe på takvegetation

Läs mer

Invigning av greenhouse och ekostaden i Malmö!

2016-08-29 11:59

Välkomna till den unika miljösatsningen av Ekostadens dag och invigning av Greenhouse.
Torsdagen den 8 september kl. 14-19.
Byggnaden har ett sedumtak och Mikael Jacobsson från Veg Tech är på plats.

Det kommer att bjudas på många gröna aktiviteter för alla åldrar. Passa på att lära dig om ekostadens gröna livsstil med bl a odling.

Läs mer

Veg Tech - för grönare städer!

Vad gör Veg Tech?

 

Veg Tech sedumtakVeg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. I mer än 25 år har vi utvecklat våra produkter och systemlösningar som bidrar till nya möjligheter för ett grönare byggande i hela Norden. Vi erbjuder allt från takvegetation, sedumtak, biotoptak och gröna gårdar till system för modern dagvattenhantering med flytande våtmark och fasadvegetation.
Även entreprenadtjänster utförs till våra produkter och system.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev »

Beställ vår inspirerande katalog »

 

Barncancerfondens Julknapp 2016

Produkter: Sedumtak, Gröna tak, grön takSedum-ört-grästak, Biotoptak, Gröna gårdar, Gröna vajern, Fasadvegetation, Flytande våtmark, Strandmattor, Strandrullar, Maxipluggplantor, Örtpluggplantor, Infiltrationsyta, Kokosnät, GardLiner, Ängsmatta, Ängsfrö, Perennmattor, Buskmattor, Växtskärmar, Sedum på murkrön, Rondeller, Duckbill -trädplantering, Kokosnät, träspikar mm. Köpa sedum, säljer sedum

Till toppen
Veg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. Vi erbjuder produkter inom områdena gröna tak och gårdar, dagvattenhantering, parker och landskap. Säljkontor finns i Vislanda, Stockholm, Oslo och i Hellerup i Danmark.