<<PrevNext>>

Senaste nytt

Vi expanderar och söker nya medarbetare!

28 jan 2016 klockan 10:01

Veg Tech expanderar och söker nya medarbetare! Två säljare i Göteborg samt en säljare till Stockholm!

Vi behöver bli fler i odlingsproduktionen i Tutaryd och Elnaryd!

Läs mer

Vinnare av Scandinavian Green Roof Award 2015

2015-11-19 15:28

Veg Tech kan stolta berätta och gratulera att fastigheten Koggen i västra hamnen i Malmö vann Gröna Tak-priset för 2015.
Veg Tech har utfört montaget och levererat material till bl a. uppbyggnad och växtlighet.

FAKTA Koggen 1, Malmö
Byggår: 2014
Byggherre: MKB Fastighets AB
Biotoptaksyta: 399m²

Läs mer

Från traditionella gräsmattor till blomstrande ängar med surrande djurliv.

2015-11-09 16:02

Utmed Svartån alldeles intill Vasaparken trivdes inte lindarna på grund av den kontinuerliga klippningen av gräs av tyngre maskiner. Jorden kompakterades vid deras rötter. För att luckra upp den kompakterade jorden och för att skapa en god livsmiljö för våra bin och andra insekter valde kommunen att så en äng istället.

Läs mer

Veg Tech - för grönare städer!

Vad gör Veg Tech?

 

Arkitektur, sedumtak hyllie gröna takVeg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. I mer än 25 år har vi utvecklat våra produkter och systemlösningar som bidrar till nya möjligheter för ett grönare byggande i hela Norden. Vi erbjuder allt från takvegetation, sedumtak, biotoptak och gröna gårdar till system för modern dagvattenhantering med flytande våtmark och fasadvegetation.
Även entreprenadtjänster utförs till våra produkter och system.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev »

Beställ vår inspirerande katalog »

Bild: Tagen i området hyllie i Malmö!


Barncancerfondens Julknapp 2015

Produkter: Sedumtak, Gröna tak, grön takSedum-ört-grästak, Biotoptak, Gröna gårdar, Gröna vajern, Fasadvegetation, Flytande våtmark, Strandmattor, Strandrullar, Maxipluggplantor, Örtpluggplantor, Infiltrationsyta, Kokosnät, GreenLiner, Ängsmatta, Ängsfrö, Perennmattor, Buskmattor, Växtskärmar, Sedum på murkrön, Rondeller, Duckbill -trädplantering, Kokosnät, träspikar mm. Köpa sedum, säljer sedum

Till toppen
Veg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. Vi erbjuder produkter inom områdena gröna tak och gårdar, dagvattenhantering, parker och landskap. Säljkontor finns i Vislanda, Stockholm, Oslo och i Hellerup i Danmark.