<<PrevNext>>
 • Veg Tech
  - för grönare städer

  Vi erbjuder kompletta vegetationslösningar som bidrar till ett grönare byggande i hela Norden. Allt från sedumtak, biotoptak, gröna gårdar och fasader till system för modern dagvattenhantering med flytande våtmark och strandmattor.

  Träffa oss på vårens mässor:
  Byggmässa, Malmö 22-23 april!
  Nordbygg Ecoforum, 22-23 april

  Läs mer här »
 • Nu börjar säsongen för
  2015!

  Det är vi som arbetar med odling och upptagning av våra sedum- och ängsprodukter!  Vi arbetar alla för att leverera ut högsta kvalité på alla våra produkter.

 • Veg Tech anlägger Biotoptak
  på koggen 1 i Malmö

  Till alla vildbin, humlor och andra pollinerandeinsekter – Välkomna att flytta upp till Koggen 1 biotoptak i Västra hamnen, Malmö!

  Läs mer här »
 • STRANDMATTOR
  - 3 månader efter etablering

  I härliga strömparken, Norrköping har över 100 stycken strandmattor från Veg Tech förankrats utmed kanalkanten.

  Färdigt resultat från första dagen!

  Läs mer här »
 • Flytande våtmark
  - förbättrar vattenkvalitén!

  Veg Techs flytande våtmarker skapar en naturlig livsmiljö för fåglar och smådjur. Flytande våtmark är en växtbädd som passar in i alla typer av vattenmiljöer.

  Läs mer här »

Veg Tech - för grönare städer!

Välkommen till Veg Tech!

Takmontörer sedumtakVeg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. I mer än 25 år har vi utvecklat våra produkter och systemlösningar som bidrar till nya möjligheter för ett grönare byggande i hela Norden. Vi erbjuder allt från takvegetation, sedumtak, biotoptak och gröna gårdar till system för modern dagvattenhantering med flytande våtmark och fasadvegetation.
Även entreprenadtjänster utförs till våra produkter och system.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev »

Beställ vår inspirerande katalog »

Bild: Vi är redo att montera säsongens sedumtak! Det är oss ni möter!

  

 


Vi ses väl på byggmässan i Malmö eller Nordbygg Ecoforum 22-23 april!  

Byggmässan i MalmöNordbygg Ecoforum

Produkter: Sedumtak, Sedum-ört-grästak, Biotoptak, Gröna gårdar, Gröna vajern, Fasadvegetation, Flytande våtmark, Strandmattor, Strandrullar, Maxipluggplantor, Örtpluggplantor, Rain Garden, Kokosnät, GreenLiner, Ängsmatta, Ängsfrö, Perennmattor, Buskmattor, Växtskärmar, Sedum på murkrön, Rondeller, Duckbill -trädplantering, Kokosnät, träspikar mm.

Till toppen
Veg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. Vi erbjuder produkter inom områdena gröna tak och gårdar, dagvattenhantering, parker och landskap. Säljkontor finns i Vislanda, Stockholm, Oslo och i Hellerup i Danmark.