<<PrevNext>>

Senaste nytt

Nytt bostadsområde utanför bankeryd

21 jun 2016 klockan 07:14

Utanför Bankeryd vid natursköna Torps hagar med en vacker utsikt över sjön Vättern har ett nytt bostadsområde skapats. Veg Tech har monterat sedumtak på 37 villor i området.

Många fördelar med Veg Techs sedumtak!
- Svenskt växtmaterial
- Odlat i Sverige
- Brandgodkänt
- Minskad avrinning av regnvatten från taken
- Sedumtak skyddar tätskiktet mot UV-ljus

Läs mer

Omtalad rondellkonst som väckt många reaktioner i Älmhult!

2016-06-08 07:41

Sedum är levererat från Veg Tech. Konstprojektet kallas ”Världens hem” och kommunen vill bygga en berättelse om vår samtid och hur världen tar plats i Älmhult.

Läs mer

Idag levererar Veg Tech 7500 örtpluggplantor till Campus Ultuna

2016-04-25 11:45

På Ultuna i Uppsala kommer det att på tre platser/ytor att genomföras tester där man ersätter gräsmatta med äng. Gräsytor kräver intensiv skötsel som är kostsam och bidrar till ökade utsläpp av koldioxid.

Fördelar med ängsytor:
- Enklare underhåll/skötsel ( Slåtter 1 gång/år)
- gynnar mångfald för växter och insekter
- ingen ogräsrensning
- ger en varierande och färgrik miljö
- Ingen gödning krävs

Läs mer

Veg Tech - för grönare städer!

Vad gör Veg Tech?

 

Veg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. I mer än 25 år har vi utvecklat våra produkter och systemlösningar som bidrar till nya möjligheter för ett grönare byggande i hela Norden. Vi erbjuder allt från takvegetation, sedumtak, biotoptak och gröna gårdar till system för modern dagvattenhantering med flytande våtmark och fasadvegetation.
Även entreprenadtjänster utförs till våra produkter och system.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev »

Beställ vår inspirerande katalog »

Bild: Tagen i området hyllie i Malmö!


Produkter: Sedumtak, Gröna tak, grön takSedum-ört-grästak, Biotoptak, Gröna gårdar, Gröna vajern, Fasadvegetation, Flytande våtmark, Strandmattor, Strandrullar, Maxipluggplantor, Örtpluggplantor, Infiltrationsyta, Kokosnät, GardLiner, Ängsmatta, Ängsfrö, Perennmattor, Buskmattor, Växtskärmar, Sedum på murkrön, Rondeller, Duckbill -trädplantering, Kokosnät, träspikar mm. Köpa sedum, säljer sedum

Till toppen
Veg Tech AB är marknadsledande leverantör av vegetationsteknik. Vi erbjuder produkter inom områdena gröna tak och gårdar, dagvattenhantering, parker och landskap. Säljkontor finns i Vislanda, Stockholm, Oslo och i Hellerup i Danmark.