<<PrevNext>>

Mycket nöje hälsar Veg Tech!


Senaste nytt

Vi söker byggingenjör/kalkylator

15 jun 2018 klockan 09:05

Har du goda kunskaper att läsa ritningar, har ett öga för byggnadsutformning samt gillar att arbeta med siffror?
Som kalkylator arbetar du med systemlösningar för Gröna tak och Gröna fasader. Placeringsort är på huvudkontoret i Vislanda, alternativt på något av försäljningskontoren i Stockholm, Göteborg eller Helsingborg.

Läs mer

Just nu! Workshop inom dagvatten

2018-06-07 00:00

Där planering, genomförande och drift ligger i fokus.
Var: Centralt i Stockholm (vi återkommer med plats)
När: Torsdagen den 7 juni

Vi bjuder in dig som arbetar i det föreskrivande ledet, med anläggning eller skötsel till en utvecklande dag för diskussioner med inbjudna experter inom dagvattenhantering.

Vilka problem stöter du på? Hur skapas mervärden i samband med dagvattenhantering? Hur projekterar vi för god skötsel av dagvattenanläggningar?

Anmäl dig idag: anmalan@vegtech.se

VÄLKOMMEN

Läs mer

Översilningsvallar förbättrar dagvatten

2018-06-04 14:01

I lagunen vid Växjösjön har en stor översilningsvall byggts med växter från Veg Tech. Flera olika arter med maxiplugg har planterats. Växterna kommer att fungerar som ett reningsfilter och dagvattnet kommer att förbättras.

Detta är ett projekt för att skapa god ekologisk status.

Läs mer

Veg Tech - Nordens ledande leverantör av vegetationsteknik.


Vi odlar, utvecklar och förser byggnader och städer med multifunktionella växtsystem som bidrar med fördröjning av dagvattnet, förbättrar vattenkvalitet och gynnar den biologiska mångfalden. Vi erbjuder gröna lösningar som skapar levande städer för tak, innergårdar & takträdgårdar, vatten- och markmiljöer, grönskande fasader mm.  

 

SedumtakHydropack Sedum ört gräsTorräng för takBiotoptakGröna innergårdarGröna fasaderGröna VajernDagvattenhanteringStrandmattor
Strandrullar, Flytande våtmarkFlytande växtöVattenväxterPerennmattaÄngarFärdiga ängsmattorÄngsfröer, ÖrtpluggplantorTrädförankring DuckbillPelleplattaVäxtskärmarVäxter i trafikmiljöKokosnät till slänterRabattstöd - GardLiner, Vattenrening

Bläddra i vår katalog »

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.