<<PrevNext>>
Fastighetsmässa Göteborg

VÄX MED VEG TECH! Just nu söker vi ny personal till vårt trevliga kontor i Stockholm:


      Personal på Veg Tech 

Senaste nytt

Göteborg och Veg Tech växer!

17 aug 2017 klockan 15:46


Vi hälsar Clara Beeckman välkommen som ny säljare till vårt Göteborgskontor. Clara kommer främst att arbeta med vårt mark- och vattensegment. I Göteborg planeras och byggs det flera nya bostadsområden och staden håller på att förändras och utvecklas. Med Clara ombord är vi nu ännu starkare i regionen och vi kommer kunna öka vår service ytterligare mot våra kunder som arbetar för en bättre stadsmiljö.

Vill ni veta mer om oss? I höst kommer vi medverka på flera mässor i Göteborgsregionen.
Besök oss då!

Läs mer

Finfina sedumtak

2017-07-11 14:31

Vi vill passa på att visa hur sedumtak kan se ut den 11 juli 2017 i Göteborg.
Det visar att sedumarterna är många och det blommar rikligt i flera färger.

Chalmers kårhus, monterades 2000
Hälso & idrottsakademien, monterades 2010 (syns från Filmstaden bergakungen)
Filmstaden bergakungen 2006 (allmänheten kan gå upp på taket)

Läs mer

Väx med Veg Tech

2017-06-29 10:11

I Veg Techs växthus växer inte bara gröna miljöer utan och också medarbetare och nya idéer! Kollegor från Norge, Danmark och Sverige samlades i Småland när sälj-gänget hade kick off för Veg Techs nya värdegrund.

Vi står för Kvalitet, Engagemang, Respekt och Kreativitet! Se mer på vår hemsida www.vegtech.se

Läs mer

Om Veg Tech

Veg Tech sedumtakVi på Veg Tech hjälper våra kunder att skapa grönare, vackrare och mer naturliga omgivningar och städer. Våra produkter skapar förutsättningar för en hållbar stadsutveckling. Vi har ett mycket brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter. 

Dagvattenhantering, ekosystemtjänster, hållbart byggande, stadsutveckling Läs mer här »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev »

Beställ vår inspirerande katalog »

 

Vi vill hjälpa till!
Det nya Drottning Silvias Barnsjukhus i Göteborg är nu beklätt med sedumtak. Här kan familjer bo tillsammans i en hemlik miljö  och hitta stöd hos andra i samma situation. Uppföljning med bilder kommer! Den stora invigningen kommer att vara den 18 augusti 2017. Läs mer »
Ronald MC Donald     Veg Tech sponsrar ronald McDonald  

 


Produkter: Sedumtak, Gröna tak, grön takSedum-ört-grästak, Biotoptak, Gröna gårdar, Gröna vajern, Fasadvegetation, Flytande våtmark, Strandmattor, Strandrullar, Maxipluggplantor, Örtpluggplantor, Infiltrationsyta, Kokosnät, GardLiner, Ängsmatta, Ängsfrö, Perennmattor, Buskmattor, Växtskärmar, Sedum på murkrön, Rondeller, Duckbill -trädplantering, Kokosnät, träspikar mm. Köpa sedum, säljer sedum

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.