<<PrevNext>>

Fastighetsmässa GöteborgVi växer och just nu söker vi: Säljare till vårt trevliga kontor på söder i Stockholm inom våra park och landskapsprodukter.
Läs mer om tjänsten » 
Personal på Veg Tech 
Möt vår personal  »

Senaste nytt

Vegetationsteknik på Småländska

24 maj 2017 klockan 08:12

I går kickade vi på Veg Tech i gång en serie seminarie som vi kallar "Vegetationsteknik på Småländska" först ut var fokus på dagvatten.
Vi bjöd in föreläsare med specialkompetens inom området.

Föreläsare och specialister under dagen var Malin Engström Växjö kommun, Kent Fridell Edge och Jonas Andersson WRS

Håll utkik efter nästa seminarietillfälle!

Läs mer

Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus i Göteborg

2017-05-23 12:05

Vi vill hjälpa till!
Den nya byggnaden som byggs ut på Ronald McDonald Hus vid Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus i Göteborg monteras med sedumtak. Här kan familjer bo tillsammans i en hemlik miljö och hitta stöd hos andra i samma situation.

Läs mer

Grattis till årets bygge 2017

2017-05-22 15:39

Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg
Vi på Veg Tech monterade 2275m² sedumtak 2015-16.
I ett tidigt skede hade Region Skåne bestämt att Rättspsykiatriskt Centrum skulle bli ett passivhus och det är nu Sveriges största certifierade passivhus.

Bakom utformningen är BSK Arkitekter, som vann uppdraget i en arkitekttävling 2011.

Läs mer

Om Veg Tech

Veg Tech sedumtakVi på Veg Tech hjälper våra kunder att skapa grönare, vackrare och mer naturliga omgivningar och städer. Våra produkter skapar förutsättningar för en hållbar stadsutveckling. Vi har ett mycket brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter. 

Dagvattenhantering, ekosystemtjänster, hållbart byggande, stadsutveckling Läs mer här »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev »

Beställ vår inspirerande katalog »

 

Vi vill hjälpa till!
I vår kommer det nya Drottning Silvias Barnsjukhus i Göteborg att monteras med sedumtak. Här kan familjer bo tillsammans i en hemlik miljö  och hitta stöd hos andra i samma situation. Uppföljning med bilder kommer! Läs mer »
Veg Tech sponsrar ronald McDonald

 


Produkter: Sedumtak, Gröna tak, grön takSedum-ört-grästak, Biotoptak, Gröna gårdar, Gröna vajern, Fasadvegetation, Flytande våtmark, Strandmattor, Strandrullar, Maxipluggplantor, Örtpluggplantor, Infiltrationsyta, Kokosnät, GardLiner, Ängsmatta, Ängsfrö, Perennmattor, Buskmattor, Växtskärmar, Sedum på murkrön, Rondeller, Duckbill -trädplantering, Kokosnät, träspikar mm. Köpa sedum, säljer sedum

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.