Markarmering - Pelleplatta

- mark och gräsarmering i HDPE-plast för armering av olika markytor

Mångfunktionell markbeläggning
MarkplattaEn utmärkt produkt när du vill stärka en markyta för exempelvis fordon, barnvagnar, rullstolar, rollatorer, cyklister och fotgängare i flera olika sammanhang. Plattan tillverkas i både standardutförande och en tunnare variant (Ontop) och med standardutförandet kan plattan fyllas med antingen tvättad singel/makadam, jord eller användas som gräsarmering.

Produktinformation:

Pelleplatta produktinformation

Vid anläggning

Var noga med att underlaget förbereds precis som vid en stensättning och efter förväntad belastning. Plattan är elastisk och kan även kapas lätt efter platsens behov både i raka och böjda former. Med det patenterade låssystemet blir den lätt att placera vid utläggning och gör den säker och stryktålig. Pelleplattan är tillverkad av återvunnen HDPE-plast som ger en lätt vikt och klarar både kalla och varma temperaturer.

Med Pelleplattan får du en stabilare yta vilket gör att spårbildning, pölar och hål minskas. Andra fördelar är att kompaktering av underlaget undviks.

Användningsområden:

DOT runt träd som rotskydd

DOT parkeringsytor

DOT gångvägar och körvägar

DOT brandvägar

DOT bullerdämpning i spårtrafik

DOT konserter / camping

DOT markskydd

DOT som gångstråk på gröna tak

Fördelar:

DOT Frosttålig

DOT UV-beständig

DOT Lätt vikt och enkel att hantera och montera

DOT God genomsläpplighet

DOT Klarar höga belastningar

Kontakta en säljare nära dig »

Katalog Veg Tech

Bläddra i katalogen »
pdf Broschyr »

Pdf ikon Monteringsanvisning »

 


Olika höjder på Pelleplattan.
Ontop 2,5 cm och standard 5 cm.

 

Produkten är bedömd av:

Byggvarubedömd

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.