Möt Anton Hos Veg Tech
Möt Anton 📣

Möt Anton 📣

Anton började hos oss för snart två år sedan och är utbildad byggnadsutformare från Linnéuniversitet i Växjö. Med en ny härlig energi började Anton på huvudkontoret i Vislanda mitt i pandemin. Han är en av tre som arbetar inom kalkylering hos oss, främst för Gröna tak och Gröna vajern. Att jobba som kalkylator hos oss innebär att finna den bästa lösningen för varje kundprojekt. Det krävs både klurighet och kunnighet inom bland annat ritningslära, uppbyggnad och material.

Vad gjorde att du började på Veg Tech?
Jag ville arbeta på ett företag som är relevant för byggbranschens framtid. Veg Tech annonserade efter en kalkylator i Vislanda och företaget kändes spännande, och när jag fick möjligheten till anställning så tog jag den.

Vad är det bästa med att jobba på Veg Tech?
Veg Tech är en flexibel modern arbetsplats och det uppskattar jag mycket. Jag får också möjlighet att samarbeta och utvecklas tillsammans med kollegor genom olika projekt. Jag gillar att ”nörda” ner mig med att granska ritningar och förfrågningsunderlag, det känns extra bra att kunna överlämna offerter med produkter som faktiskt bidrar till en grönare värld för kommande generationer.

Något jag lärt mig
Det finns fler växter än dagar i livet och här lär jag mig något nytt varje dag.

Fem snabba:
Sedumtak eller BIOTOPTAK
PADEL eller Innebandy
Kreativ eller ANALYTISK
JOBBA HEMMA eller Kontoret
Baka eller LAGA MAT

Tack för att vi fick möta dig!