Möt Nicklas
  Möt Nicklas 📣

  Möt Nicklas 📣

  Nicklas började pĂĄ Veg Tech som kombinerad säljare och entreprenadplanerare inom gröna tak för sexton ĂĄr sedan. Veg Tech var i en expansiv fas redan dĂĄ där gröna lösningar för tak och fasader blev alltmer inritat för nya bostadsomrĂĄden. Trycket pĂĄ entreprenader ökade och Nicklas som gillar snabba puckar och hög efterfrĂĄgan blev sĂĄ smĂĄningom Entreprenadchef för sedum, landskap och vatten. Stenkoll och god planering är nĂĄgot Nicklas alltid eftersträvar för att fĂĄ en bra turordning pĂĄ montagen i vĂĄrt avlĂĄnga land.

  Vad gjorde att du började på Veg Tech en gång i tiden?
  Jag bor på orten där huvudkontoret finns och jag hörde talas om Veg Tech alltmer och tyckte att det verkade vara ett spännande företag med produkter för framtiden. Jag har även en grön utbildning i grunden och ett stort intresse för skog och natur. När Veg Tech annonserade efter en ny säljare så kände jag att detta kan bli något riktigt stort och det vore roligt att få vara en del av den resan, så jag sökte och fick jobbet.

  Vad är det bästa med att jobba på Veg Tech?
  Att företaget är i framkant och har en vilja att växa, utvecklas och gå framåt med det gröna tänket.
  Att vi som anställda är en viktig kugge och en del av företagets mål och visioner. Det är också härligt att veta att våra odlade produkter från lilla Vislanda gör skillnad och är samhällsnyttiga. Jag vill också säga att vi har supertrevliga kunder och kollegorna på Veg Tech är en härlig blandad mix med olika bakgrunder vilket tillför mycket.

  Något jag lärt mig
  Hur mycket nytta växtlighet gör för miljön, djuren och oss människor. Vi blir alla på bättre humör av omges av det gröna.

  Fem snabba:
  Sedumtak eller Biotoptak
  Superstark eller Supersnabb
  Rock eller Pop
  Hockey eller Fotboll
  Hund eller katt

  Tack för att vi fick möta dig Nicklas!