Möt Nicklas
Möt Nicklas 📣

Möt Nicklas 📣

Nicklas började pĂ„ Veg Tech som kombinerad sĂ€ljare och entreprenadplanerare inom gröna tak för sexton Ă„r sedan. Veg Tech var i en expansiv fas redan dĂ„ dĂ€r gröna lösningar för tak och fasader blev alltmer inritat för nya bostadsomrĂ„den. Trycket pĂ„ entreprenader ökade och Nicklas som gillar snabba puckar och hög efterfrĂ„gan blev sĂ„ smĂ„ningom Entreprenadchef för sedum, landskap och vatten. Stenkoll och god planering Ă€r nĂ„got Nicklas alltid efterstrĂ€var för att fĂ„ en bra turordning pĂ„ montagen i vĂ„rt avlĂ„nga land.

Vad gjorde att du började pÄ Veg Tech en gÄng i tiden?
Jag bor pÄ orten dÀr huvudkontoret finns och jag hörde talas om Veg Tech alltmer och tyckte att det verkade vara ett spÀnnande företag med produkter för framtiden. Jag har Àven en grön utbildning i grunden och ett stort intresse för skog och natur. NÀr Veg Tech annonserade efter en ny sÀljare sÄ kÀnde jag att detta kan bli nÄgot riktigt stort och det vore roligt att fÄ vara en del av den resan, sÄ jag sökte och fick jobbet.

Vad Àr det bÀsta med att jobba pÄ Veg Tech?
Att företaget Àr i framkant och har en vilja att vÀxa, utvecklas och gÄ framÄt med det gröna tÀnket.
Att vi som anstÀllda Àr en viktig kugge och en del av företagets mÄl och visioner. Det Àr ocksÄ hÀrligt att veta att vÄra odlade produkter frÄn lilla Vislanda gör skillnad och Àr samhÀllsnyttiga. Jag vill ocksÄ sÀga att vi har supertrevliga kunder och kollegorna pÄ Veg Tech Àr en hÀrlig blandad mix med olika bakgrunder vilket tillför mycket.

NÄgot jag lÀrt mig
Hur mycket nytta vÀxtlighet gör för miljön, djuren och oss mÀnniskor. Vi blir alla pÄ bÀttre humör av omges av det gröna.

Fem snabba:
Sedumtak eller Biotoptak
Superstark eller Supersnabb
Rock eller Pop
Hockey eller Fotboll
Hund eller katt

Tack för att vi fick möta dig Nicklas!