Huvudkontor Veg Tech
Om oss

Om oss

I över 30 år har vi på Veg Tech odlat, utvecklat och levererat växtsystem för att skapa gröna miljöer i hela Norden.

Vi har ett brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder kompletta och säkra systemlösningar för gröna tak och takträdgårdar, fasadgrönska, erosionsskydd och vattenrening mm. Den största delen av växtproduktionen sker i egna odlingar i Småland med svenska arter. Vi samarbetar med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter.

Huvudkontoret är placerat i Vislanda och vi omsätter ca 150 Mkr med dotterbolag i våra nordiska grannländer. Vi är idag ett 45-tal engagerade medarbetare. Sedan juli 2018 ingår Veg Tech i koncernen  Nordic Waterproofing.

Historia

När bolaget grundades 1987 började odlingarna på en liten familjegård utanför Vislanda. Det experimenterades, odlades och familj och vänner hjälpte till att plantera, administrera och marknadsföra. Så såddes fröet till Veg Tech. Ett frö som snart grodde, slog rot, växte och grenade ut sig. Vi säljer inte bara växter och system utan har utvecklats till ett välmående och prunkande växthus för både människor, idéer och gröna miljöer.

Se vår nya härliga film, mycket nöje!

Odlingarna i Fagerås
Kund till Veg Tech
Veg Tech på kundbesök