Om oss

I över 30 år har vi på Veg Tech odlat och utvecklat olika system för att skapa gröna miljöer i hela Norden.

Vi har ett mycket brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter.

Koncernen med huvudkontor i Vislanda, omsätter ca 120 Mkr med dotterbolag i våra nordiska grannländer. Vi är idag ett 45-tal medarbetare. Säljkontor finns även i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och i Köpenhamn. Sedan juli 2018 ingår Veg Tech i koncernen Nordic Waterproofing.

 

Om Veg Tech
Höst på Veg Techs huvudkontor!

Kontakta en säljare nära dig »

Katalog Veg Tech

Bläddra i katalogen »
 

1997 medverkade vi i en film som handlade om Vislanda, ta del av klippet »

2017 gjorde vi en egen film om Veg Tech.
Mycket nöje »

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.