Om oss

Under 30 års tid har vi på Veg Tech odlat och utvecklat olika system för att skapa gröna miljöer i hela Norden.

Vi har ett mycket brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter.

Koncernen med huvudkontor i Vislanda, omsätter ca 112 Mkr med dotterbolag i våra nordiska grannländer. Vi är idag ett 45-tal medarbetare. Säljkontor finns även i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och i Köpenhamn.

Mer än bara produkter

  • Våra säljare hjälper dig med rådgivning inom alla våra produktområden.
  • Vi erbjuder entreprenadtjänster i anslutning till våra produkter och system. Våra montörer har lång erfarenhet och är säkerhetsutbildade.

Om Veg Tech
Höst på Veg Techs huvudkontor!

Vision
Veg Tech ska vara förstahandsvalet inom hållbara system för gröna miljöer.

Affärsidé
Vi skall tillsammans med bygg- och fastighetsmarknaden i Norden skapa ekonomiskt och miljömässigt optimala vegetationslösningar kring byggnad, mark och vatten.

Våra värdeord

Kvalitet - Vi ska leverera kvalitet i allt vi gör, från första kundkontakt till uppföljning efter att leverans är slutförd. Uppsatta krav ska ses som lägsta nivå och vi ska skapa förtroendet att bli kundens förstahandsval och långsiktiga partner.

Engagemang - Vi ska uppträda med engagemang i allt vi gör genom att sätta kunden i fokus. Vi ser till att förstå önskemål och förutsättningar och vi tar ansvar för att leverera en lösning som minst motsvarar ställda förväntningar.

Respekt - Vi ska bemöta vår omvärld med respekt. Vi respekterar våra medmänniskors olikheter och kompetenser. Vi visar respekt för vår miljö och kommande generationer genom att ständigt sträva efter hållbara lösningar i vad vi gör och hur vi gör det.

Kreativitet - Vi ska arbeta kreativt och använda vår samlade kompetens för att ständigt förbättras och vi ska med stolthet utveckla oss själva, våra produkter, våra processer och våra partners.

Bläddra i katalogen »

Kontakta oss »

I år firar Veg Tech 30 år!
1997 medverkade vi i en film som handlade om Vislanda, ta del av klippet »

 

Veg Tech försäljning

Darko, Anna och Johan från försäljningsavdelningen.


Vi är medlemmar i gröna städer.

 

Väx med Veg Tech

 


I Veg Techs växthus växer inte bara gröna miljöer utan och också medarbetare och nya idéer!

 

Vi står för Kvalitet, Engagemang, Respekt och Kreativitet! 

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.