OM OSS

I över 30 år har vi på Veg Tech odlat och utvecklat olika system för att skapa gröna miljöer i hela Norden.

Vi har ett brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Vårt växtmaterial har svensk proveniens. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter.

Huvudkontoret är placerat i Vislanda, omsätter ca 150 Mkr med dotterbolag i våra nordiska grannländer. Vi är idag ett 45-tal medarbetare. Säljkontor finns även i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och i Köpenhamn. Sedan juli 2018 ingår Veg Tech i koncernen Nordic Waterproofing.

 

Veg Tech i Vislanda
Sommar på Veg Techs huvudkontor!

 

 

Tack vare klimatklivet får vi både värme och biokol

Lina Pettersson medverkar på filmen och berättar om vår satsning på ny panncentral som ger oss fossilfri uppvärmning. Förutom värme till anläggning och kontor så ger den oss biokol, som är en ny spännande produkt med många fina egenskaper för växtbäddar och odling.

- Att vi bytt våra gamla oljepanna till en fossilfri panncentral är ett steg i rätt riktning för ett miljövänligare och hållbarare Veg Tech. Att det samtidigt kan ge oss biokol är en fantastisk bonus både för oss och för våra kunder, säger Lina Pettersson.

Filmen kommer från Klimatklivet, Länsstyrelsen Kronoberg.

Kontakta en säljare nära dig »

Katalog Veg Tech

Bläddra i katalogen »
 

1997 medverkade vi i en film som handlade om Vislanda, ta del av klippet »

2017 gjorde vi en egen film om Veg Tech. Mycket nöje »

 

Diabeteskampen