Om oss

30 år med Veg Tech

Under 30 års tid har vi på Veg Tech odlat och utvecklat olika system för att skapa gröna miljöer i hela Norden.

Vi har ett mycket brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter.

Koncernen med huvudkontor i Vislanda, omsätter ca 120 Mkr med dotterbolag i våra nordiska grannländer. Vi är idag ett 45-tal medarbetare. Säljkontor finns även i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och i Köpenhamn.

Mer än bara produkter

  • Våra säljare hjälper dig med rådgivning inom alla våra produktområden.
  • Vi erbjuder entreprenadtjänster i anslutning till våra produkter och system. Våra montörer har lång erfarenhet och är säkerhetsutbildade.

Om Veg Tech
Höst på Veg Techs huvudkontor!

Kontakta en säljare nära dig »

Katalog Veg Tech

Bläddra i katalogen »
Kontakta oss »

I år firar Veg Tech 30 år!
1997 medverkade vi i en film som handlade om Vislanda, ta del av klippet »

 

Veg Tech försäljning

Darko, Anna och Johan från försäljningsavdelningen.


Vi är medlemmar i gröna städer.

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.