Entreprenadplanerare

Veg Tech söker en Entreprenadplanerare

 pdf-fil »


I rollen som Entreprenadplanerare på Veg Tech i Vislanda ingår du i vårt entreprenadteam som planerar och utför montage och installationer hos våra kunder. I dagsläget består teamet av entreprenadchef och ett 10-tal montörer som utgår från Vislanda, Malmö och Stockholm.
Hos Veg Tech får du arbeta i ett företag som är marknadsledande inom grön infrastruktur och en av Skandinaviens största producenter av växter för gröna tak och naturlig dagvattenhantering i urbana miljöer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanande roll där du arbetar tätt tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor i ett företag som arbetar med vegetation och teknik i framkant. Vi är företaget som har ett mycket positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Dina arbetsuppgifter

  • Planera och ansvara för utförande av montage på ett effektivt och fungerande sätt. Där bokning av frakter och lyftkran ingår, boende för montörer mm.
  • Tillsammans med säljavdelningen lägga in entreprenadordrar och som sakkunnig underlätta montage och logistik i samband med montering.
  • Kontakter med kunder och platschefer för planering och genomförande av entreprenader (montage) och vara våra montörers stöd på hemmaplan.
  • Såsom företagets representant delta vid för- och efterbesiktningar, byggmöten, reklamationsärenden och likande förekommande kundkontakter.
  • Delta i och driva projektarbete i samarbete med övriga kollegor.

Du utgår från huvudkontoret i Vislanda, men resor inom Sverige och i Norden kan förekomma. Du kommer att ha många kundkontakter för planering, genomförande och uppföljning under och efter montage.

Din profil
För att trivas i rollen är du en engagerad person som tar ansvar men också är självgående och pedagogisk. Du har enkelt att kommunicera och samarbeta med både kunder och kollegor.

Du har några års erfarenhet av liknande befattning kanske som arbetsledare inom bygg, projektledare eller annat. Du gillar högt tempo och är flexibel för att hantera sena ändringar och variationer, vilket förekommer inom byggprocessen. Du är van att arbeta strukturerat och ansvarsfullt och har god datavana. Du talar och skriver obehindrat i Svenska och Engelska.

Övrig information om tjänsten
• Placeringsort: Vislanda
• Tillvidareanställning
• Heltid


Om oss
I över 30 år har vi på Veg Tech odlat och utvecklat olika system för att skapa gröna miljöer i hela Norden.
Vi har ett brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Vårt växtmaterial har svensk proveniens. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter.
Huvudkontoret är placerat i Vislanda, omsätter ca 140 Mkr med dotterbolag i våra nordiska grannländer. Vi är idag ett 45-tal medarbetare. Säljkontor finns även i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och i Köpenhamn. Sedan juli 2018 ingår Veg Tech i koncernen Nordic Waterproofing.

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är fredagen den 10 januari 2020.
Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av:
Nicklas Bennström, Entreprenadchef tel: 0472-36301, nicklas.bennstrom@vegtech.se

Du söker ovannämnda tjänst genom att maila CV och ett personligt brev till: nicklas.bennstrom@vegtech.se


Entreprenadplanerare