Fastighetsskötare

Fastighetsskötare Veg Tech
Veg Tech AB är en ledande leverantör av vegetationsteknik med ca 115 Mkr i omsättning och 45 medarbetare. Vi har huvudkontor och produktion i Vislanda och säljkontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och Köpenhamn. Det går bra för oss och vi satsar nu ordentligt på att ta nästa steg i vår utveckling. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? 

VÄX MED VEG TECH! 
Är du händig och ansvarstagande och gillar variation i arbetet? Våra produktionsanläggningar växer och behöver löpande underhåll. Vi odlar växtprodukter i växthus och på friland och dessa säljs i systemlösningar för grönare städer. 

Fastighetsskötare

Med placering i Vislanda

VI ERBJUDER DIG
En självständig roll där din uppgift är att arbeta med drift och underhåll av Veg Techs kontor och produktionsanläggningar i närheten av Vislanda. 
Du kommer att ansvara för inre och yttre fastighetsskötsel. I arbetet ingår uppgifter såsom brandsyn, värme- och vattenförsörjning, avfallshantering, snöröjning, röjning utmed stängsel och skötsel av utemiljöer. Du kommer också att vara en resurs vid vår medverkan på mässor genom praktiska förberedelser av monter mm. Vi ser gärna att du har ett intresse för att delta i arbete som rör arbetsmiljö och förbättringar. 


VI TROR ATT DU SOM SÖKER:

har dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete. 
är lösningsorienterad och trivs med arbete utomhus. 
är ansvarstagande och driven att utföra arbete på egen hand. 
har datorvana för att hantera dokument och epost. 
har behörighet att arbeta med röjsåg.
har B-körkort, gärna även E-kort.
har förarbevis för truck/hjullastare.

 

Du kommer att röra dig mellan vårat huvudkontor i Fagerås, Vislanda och våra produktionsanläggningar i Vislanda, Tutaryd och Lagan. 
För rätt person finns det möjligheter till ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö! 

KONTAKT
Maila din ansökan med CV till produktionschef Lina Pettersson, lina.pettersson@vegtech.se, senast den 31 januari 2018. Ring Lina om du vill veta mer om tjänsten på tel 0472-36314. 
Se filmen om Veg Tech »

Välkommen med din ansökan!
Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.