Fraktadminstratör

Frakt adminstratör Veg Tech
Veg Tech AB är en ledande leverantör av vegetationsteknik med ca 115 Mkr i omsättning och 45 medarbetare. Vi har huvudkontor och produktion i Vislanda och säljkontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och Köpenhamn. Det går bra för oss och vi satsar nu ordentligt på att ta nästa steg i vår utveckling.
Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? 

VÄX MED VEG TECH! 
Har du erfarenhet av arbete med frakt och leverans? Gillar du att vara spindeln i nätet och ser tjusningen i att arbeta med årstidernas växlingar? Vi odlar växtprodukter som säljs i systemlösningar för grönare städer och utför leveranser i hela Norden.

Fraktadminstratör

Med placering i Vislanda

VI ERBJUDER DIG
En administrativ tjänst där dina huvudsakliga uppgifter är att boka frakter för dagliga leveranser av företagets produkter. Företagets leveranser är direkt kopplade till säsong för arbete med byggmontage och markanläggning och arbetstempot kommer under perioder att vara högt. Du kommer att ha din arbetsplats hos Veg Tech i Vislanda och arbetar under hela året. 

Du kommer att arbeta i företagets affärssystem och i direkt kontakt med våra säljare. Frakt och leverans utförs enligt avtal med speditör och bokning görs via online-tjänst. Du ansvarar för kontakter med speditörens bokningskontor via telefon och e-post. Ditt ansvar kommer också att omfatta framtagande av Sundhetscertifikat som ska medfölja leveranser till Norge. 

VI TROR ATT DU SOM SÖKER:

  • har vana av administrativt arbete med frakt av styckegods och partigods
  • har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • är positiv och stresstålig
  • är ansvarstagande och har känsla för service
  • har B-körkort

För rätt person erbjuder vi en nyckelroll i en säsongsbetonad verksamhet med unik atmosfär! 

KONTAKT
Maila din ansökan med CV till produktionschef Lina Pettersson, lina.pettersson@vegtech.se, senast den 31 januari 2018. Ring Lina om du vill veta mer om tjänsten på tel 0472-36314. 
Se filmen om Veg Tech »

Välkommen med din ansökan!

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.