Medarbetare till frilandsodling i Vislanda

Medarbetare till frilandsodling i Vislanda


Har du ett intresse för odling och maskiner? Vi på Veg Tech är marknadsledande inom vegetationsteknik och hjälper våra kunder att skapa grönare, vackrare och mer naturliga omgivningar och vi söker: 

Medarbetare till frilandsodling i Vislanda

Vi erbjuder dig
Ett varierat arbete utomhus med tillverkning, skötsel och leverans i våra odlingar av sedum- och ängsmattor. Det dagliga arbetet innefattar både manuella och maskinella arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp på 10-15 engagerade medarbetare i olika åldrar.

Vi tror att du som söker har erfarenhet från arbete inom lantbruk, skogsbruk eller annan produktion. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi vill att du har god fysik och gillar att arbeta utomhus. Du har maskinvana och körkort för truck/hjullastare och personbil.

Det är meriterande om du har:

  • Verkstadskompetens
  • Kunskap om bevattningsteknik
  • Behörighet för kemisk bekämpning
  • BE-kort


Placering: Vislanda
Anställningsform: Säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid
Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan!

Låter detta intressant?
Maila din ansökan snarast, dock senast den 14 maj till Lina Pettersson, produktionschef på Veg Tech. lina.pettersson@vegtech.se tel. 070-639 66 57.

Om företaget

Veg Tech AB är en ledande leverantör av vegetationsteknik med ca 150 Mkr i omsättning och 45 hängivna medarbetare, med huvudkontor i Vislanda och säljkontor på flera orter i Sverige, Norge och Danmark. Det går bra för oss och vi satsar nu ordentligt på att ta nästa steg i vår utveckling. Sedan 2018 ingår vi i Nordic Waterproofing som är noterat på Stockholmsbörsen. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? www.vegtech.se.