Montörer gröna tak

 Montage sedun

Om företaget

Veg Tech AB är Nordens ledande leverantör av vegetationsteknik. I mer än 30 år har vi försett byggnader och städer med multifunktionella växtsystem som bidrar med fördröjning av dagvattnet, förbättrar vattenkvalitet och gynnar den biologiska mångfalden. Vi erbjuder gröna lösningar som skapar levande städer för tak, innergårdar & takträdgårdar, vatten- och markmiljöer, grönskande fasader mm.

Huvudkontor finns i Vislanda, omsätter ca 122 Mkr med dotterbolag i Danmark och Norge. Vi är idag ett 45-tal medarbetare. Säljkontor finns även i Stockholm, Göteborg, Helsingborg.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i grupp med kollegor och monterar/planterar främst våra system för gröna tak men även andra produkter ur vårt sortiment kan förekomma.

God hälsa krävs då arbete innebär en del lyft, är utomhus samt arbetet på tak (hög höjd).

Med utgångspunkt från kontoret i Vislanda utförs arbeten i huvudsak i södra Sverige genom resor mån-fre där man normalt inte kommer hem under veckorna. Boende sker på hotell på den arbetsort man befinner sig på.

Profil

Vi söker dig som förstår vad det innebär att ligga ute i veckorna och att arbeta i mindre grupper. Ni är företagets ansikte utåt så ett serviceinriktat och noggrant arbetssätt förutsätts. Då arbetet innebär arbete på tak krävs ett säkerhetstänkt i alla moment.

Fast lön. Provanställning tillämpas.

Så ansöker du

Sista dag att ansöka är fredagen den 5 augusti 2018, men urval görs löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av:
Entreprenadchef Nicklas Bennström, 070-602 20 35. E-post:
nb@vegtech.se

Du söker ovannämnda tjänst genom att maila CV och ett personligt brev till nb@vegtech.se

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.