Erika- Park och Landskap

Erika på Veg TechErika Skytte af Sätra

Ålder: Samma ålder som Veg Tech

Min roll på Veg Tech:
Jag är anställd som teknisk säljare för park och
landskapsprodukterna i södra Sverige.

Anställd sedan:
Februari 2017

Vad lockade dej att börja arbeta på Veg Tech?
I första hand var det produkterna som tilltalade, att få möjligheten att skapa mer grönska i våra städer är mycket lockande och känns fantastiskt kul att få bidra med. Att jobba på ett allsidigt företag där man kan följa produkterna hela vägen från produktion till färdigt resultat ute hos kund tycker jag är tilltalande. Storleken på företaget gör ju också att man har möjlighet att påverka, utvecklas och föda nya idéer genom hela ledet.

Hur kom du i kontakt med Veg Tech?
Jag kom i kontakt med Veg Tech under min studietid på Alnarp. Jag gjorde bl a ett arbete om etablering av sedum i taksubstrat.

Min bakgrund
Jag är utbildad Hortonom och har tidigare arbetat som säljare av biologiskt växtskydd.

Mina fritidsintressen:
Jag tycker om att vara ute i naturen, fick tidigt med mig ett intresse för vilda blommor hemifrån och har under min uppväxt spenderat många timmar på bl.a. alvaret på Öland för att hitta det pampigaste orkidéexemplaret. Jag älskar dessutom mat och odlar helst grönsaker och frukt i min trädgård.
Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.