Säljadministratör

Säljadministratör

Har du erfarenhet från kundservice och ett intresse för sälj?
Då vår nuvarande säljadministratör går vidare till en ny tjänst inom företaget kan det vara dig vi söker till denna spännande tjänst. Du blir en del av vårt kundcenter inom sälj på Veg Tech. Vi söker dig som har erfarenhet från kundservice, förståelse för sälj och vet hur du ska göra kunden nöjd.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljadministratör hos Veg Tech är din huvudsakliga arbetsuppgift att hjälpa säljarna och kunderna med:

  • Supporta kunder med priser & produktinformation
  • Skapa offert och order
  • Hantering av kundregister
  • Lager & Leveransbevakningar
  • Transportfrågor
  • Övriga säljrelaterade uppgifter

Vem tror vi att du är?
Vi söker dig med minst 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har som lägst gymnasiekompetens och vi välkomnar gärna någon påbyggnadsutbildning inom områden som logistik, ekonomi eller bygg. Som person är du stresstålig utan att ditt strukturerade och noggranna arbetssätt påverkas. Du är driven och ambitiös med stort kundfokus samt stortrivs i rollen som administratör. Ditt lösningsorienterade förhållningssätt är en stor tillgång för dig, du drivs med att överträffa kollegor så väl som kunders förväntan. Din känsla för service är genuin.

Vi vill att du ska känna dig bekväm i Officepaketet, ha telefon- och datorvana samt lätt för att ta till dig nya program. Har du arbetat i affärssystemet Jeeves är det meriterande och du hanterar det svenska och engelska språket bra i både tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst i ett företag som präglas av stort kundfokus, engagemang och kvalité.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med placeringsort i Vislanda eller på vårt kontor i Stockholm.
Tillträde enligt överenskommelse.

Har vi fångat ditt intresse?
Välkommen att skicka din ansökan innan den 23 februari 2024 till marcus.ek@vegtech.se eller så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

Om Veg Tech
Veg Tech AB är ledande leverantör av vegetationsteknik med ca 190 Mkr i omsättning och ett 65-tal hängivna medarbetare! Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa?

Se vår film »