<<PrevNext>>

 

Senaste nytt

Johan börjar som marknadschef på Veg Tech

19 mar 2018 klockan 09:07

Vi är mycket glada att förstärka vårt team med Johan Söderqvist som kommer att jobba som marknadschef hos oss på Veg Tech. Johan har erfarenhet från flera delar av byggbranschen och är väl insatt i byggbranschens utmaningar. Över lång tid har Johan haft stora engagemang inom branschen och arbetat med både teknik- och marknadsfrågor genom institut och branschföreningar i Norden och Europa. Johan kommer att utgå från vårt Stockholmskontor.

Läs mer

Veg Tech har deltagit på Sveriges första biokolskonferens!

2018-03-19 07:43

Biokol är en klimatpositiv produkt som kan framställas från organiska restprodukter i liten eller stor skala. Den har och har ett mycket brett användningsområde, allra helst som jordförbättring i stadens växtbäddar. Ett drygt 40-tal personer deltog i föreläsningar och visning av biokolsframställning på Ödevata FiskeCamp och Spetsamåla Gård.
Mycket intressant.

Läs mer

Intressant läsning - från soptipp till äng

2018-03-07 07:58

Stina Moberg har skrivit en uppsats om hur soptippar och deponier kan ersättas till grönskande ängar.
Det är en kartläggning av kunskaper, anläggning och skötsel av ängar på nedlagda deponier.

Stina skriver om att vi hade 2 miljoner hektar ängsmark i Sverige för länge sedan men idag har vi 9000 hektar som är ängsmark. Intresset ökar och ger hopp till våra ängars överlevnad som är mycket viktig för våra insekter och pollinatörer. I Sverige finns det flera tusen nedlagda deponier som skulle kunna förvandlas till ängar.

Läs mer

Till toppen
Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.